Training

Geef medewerkers een boost!

Wilt u uw ervaren medewerkers een boost geven, nieuwe medewerkers goed laten landen, of alle neuzen dezelfde kant op laten wijzen? Dan kan een hospitality training een goed middel zijn.

Wat kan ik voor u oplossen?

Wellicht herkent u het volgende:  U bent teveel op de werkvloer aanwezig, meer dan u zou willen, u werkt meer uren dan u zou willen. U baalt dat u alleen ongeschoold personeel kunt vinden en een hoog verloop heeft. Ook ontvangt u matige reviews. Erg vervelend allemaal.

Gewenst resultaat

Hoe fijn zou het zijn als uw medewerkers uw hulp niet meer nodig hebben, omdat zij zelfstandig en gastvrij kunnen werken? Als zij goed in hun vel zitten en daarom langer blijven werken bij u? Als de reviews er beter uit zien en dus de omzet stijgt?

Oplossing

Door uw medewerkers te laten trainen, zullen zij groeien in hun vaardigheden zoals verkooptechnieken, proactief handelen, luistertechnieken, klachtafhandeling. Doordat zij groeien zullen zij meer zelfvertrouwen krijgen en meer werkplezier. Hierdoor zal de gastvrijheid verbeteren, de reviews stijgen en daarmee ook de omzet.


Bekijk het filmpje voor meer informatie over trainingen.


Vraag offerte aan

Wie is Joske?

Horeca professional, afkomstig uit de hotellerie. 39 jaar, woonachtig in de buurt van Meppel. Gek van basketbal!

Wat typeert Joske?

Echte verbinder, veel humor en toont veel betrokkenheid naar deelnemers van de trainingen.

Waarom Joske?

Mooie cocktail aan ervaring, maakt trainingen op maat. Geeeft veel persoonlijke aandacht en neemt klanten mee in de voorbereiding.

Zet eens een acteur in

Hoe werkt dat dan?

Een acteur kan van meerwaarde zijn in de training, omdat deze objectief is. Niemand kent deze persoon en deelnemers zullen daarom ook sneller serieus de oefeningen ingaan. De acteur kan verschillende type gasten spelen waardoor elke simulatie weer nieuwe inzichten geeft aan uw medewerkers. Zij kunnen al het geleerde direct in de praktijk brengen tijdens het werken met de acteur. Uiteraard evalueren we samen met de acteur en de deelnemers. Hierbij zal het vooral gaan over houding en gedrag.


Wie is Eltjo?
De acteur is een jonge, ambitieuze en talentvolle acteur, die meegespeeld heeft in verschillende theaterstukken en ook meegespeeld heeft in de Nationale Reisopera.