Bedankt voor het aanvragen van het e-book gastvrijheid!

Je ontvangt het e-book met 5 tips om de gastvrijheid te verbeteren binnen een paar minuten in je mail box. Controleer ook de spamfolder. Ik ben erg benieuwd wat je ervan vindt en welke tip je direct mee aan de slag gaat. Laat je me dat nog even weten?

Veel leesplezier!

Joske

Maar wacht nog even… Ik heb namelijk iets fantastisch (al zeg ik het zelf) voor je ontwikkeld: Een Passie Kalender!

Een wat?? Ja, een supergave Passie Kalender met 52 tips om de gastvrijheid te verbeteren. Elke maandag een verse, concrete tip. Voer je alle tips uit, weet ik zeker dat de gastvrijheid stijgt en het werkplezier! Print hem uit op A3 formaat, hang hem op waar iedereen hem kan zien en go! Meer fun op de werkvloer én nog blijere gasten.

Veel plezier met deze Passie Kalender! Wacht niet te lang, want dit aanbod geldt maar even…


Ik wil de Passie kalender!